Nejoblíbenější automaty v CZ online casinech



Online výherní automaty přináší spoustu možností, jak se dobře pobavit. Díky moderním technologiím přitom není potřeba vycházet z domu. Zatímco dříve jste museli osobně navštívit některé kamenné kasino, dnes se s oblíbenými herními sloty pobavíte i z pohodlí vašeho domova.

I když je na českém trhu k mání několik stovek výherních automatů, některé z nich se přeci jen mezi hráči těší většímu zájmu. Které herní kousky to jsou?

Ovocná klasika jednoznačně vede

Když se řekne výherní automat, možná se i vám jako první vybaví herní válce se symboly šťavnatého ovoce. Třešně, citrony, hroznové víno – sladké plody doplněné o speciální WILD či bonusové symboly. Není se čemu divit, že herní sloty s ovocnou tematikou dlouhodobě patří mezi nejlepší automaty. Zároveň jsou i těmi nejvyhledávanějšími, se kterými se hráči chodí do některého z licencovaných online casin pobavit.

Mezi ovocnou klasiku tak můžeme zařadit například čtyřválcový herní slot Multiplay 81. O moc pozadu na žebříčku popularity nezůstává automat Fruit Jack, Sizzling Hot Deluxe nebo Simply The Best 81.

Výherní automaty s jokery hráče baví

Co se tematického zaměření týče, na pomyslném žebříčku oblíbenosti se hned za ovocné herní sloty řadí jokerové výherní automaty. Vždyť právě obrázek žolíka k hazardním hrám neodmyslitelně patří a mnoho hráčů si jokery s výherními automaty spojuje.

Mezi joker automaty najdete nejen 3válce či 4válce, ale i 5válce. Tyto herní sloty mají jedno společné: vždy se na nich vyskytuje symbol jokera neboli žolíka. Zde můžeme vyzdvihnout kupříkladu výherní automat Respin Joker, Joker 27, Super Joker 40 nebo Joker Boom Plus.

Všechny žolíkové automaty si můžete zahrát za peníze, je tu také možnost hry zdarma a bez registrace. K tomuto účelu slouží tzv. demo režim, ve kterém hrajete o virtuální kredit bez reálné hodnoty. S herními sloty se tak můžete pobavit bez registrace i bez nutnosti vkladu na herní účet.

Oblibě se těší i karetní hry

Hazardní zábava není jen o výherních automatech. Mnoho hráčů se chodí pobavit nejen s automaty, ale zajímají se také o karetní hry – jako je například Blackjack nebo Ultimate Texas Poker. I tuto možnost zábavy valná většina českých online casin svým hráčům nabízí.

Ať už se ale hráč rozhodne pro herní automat, nebo dá přednost hře Blackjacku, vždy je důležité hrát jen tehdy, kdy jste v dobrém psychickém rozpoložení. Je to sice zábava, ale když se uchopí nesprávným způsobem, může mít nehezké následky. Je proto třeba dodržovat určité zásady a pravidla.

Pobavte se s automaty online

Pro hazardní hru by si hráči vždy měli vybírat pouze licencovaná online casina, jejichž seznam najdete zde. Zde totiž mají jistotu, že jsou jejich finance v bezpečí. Hra v těchto casinech je legální. S výherními automaty se můžete skvěle pobavit nejen za peníze, ale i zdarma v demo režimu. Je to určitý způsob zábavy, kde není potřeba přemýšlet nad strategií hry.

Výhry jsou vždy dílem náhody a štěstí, nelze totiž nijak ovlivnit, jestli vám padne ta správná kombinace. Jde primárně o zábavu, nikoli o způsob, jak přijít k penězům.

18+ | Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.